Káva je pestovaná v Sierra maestra, východnej časti Kuby. Na prvý dúšok ucítite kakaovú pastu. Telo kávy pripomína kakaové bôby a tabak. Dochuť je cítiť po vlašských orechoch. Samotná celková chuť kávy je fenomenálna.
Kuba sa vyznačuje kvalitnou kávou, najmä vd’aka tomu, že pôda je bohatá na medi železo. Nie je chemicky ošetrovaná alebo geneticky modifikovaná, čo je u jej kvality naozaj nezaplatiteľný aspekt. Tiež jej priespieva metóda mokrého zberu. Kubánci pestujú jednu z najkvalitnejších káv a mimoriadne obľúbených.
Všeobecné informácie | |
Sladkosť | 9/10 |
Horkosť | 4/10 |
Kyslosť | 0/10 |
Kréma | 9/10 |
Poznámka | Jedna z našich najlepších a najsladších káv. |